Läget i garaget

Det pågår saker i garaget som övriga familjemedlemmar inte har någon aning om, trots att även 15-åringarna numera tillbringar viss tid där eller i alla fall gör deras mopeder det. Sambon och tillika bilägaren tillbringar också en hel del tid i garaget, just nu är det mest för att sortera, hålla ordning och städa sen mopparna släppts in efter att bilen åkt ut efter att den tidigare regelmässigt har tillbringat sin dygnsvila där (uttrycket är en arbetsskada). Och det är bilen som bott i garaget under vintern, inte sambon. Fast snickaren har också bott i garaget några veckor men det är en annan historia.

Nog svamlat:

Bifftomaterna växer till sig bra. Idag har de planterats om._DSC9093

Afrikas lilja, blå eller vit, minns inte, vill redan blomma. Jag har haft belysning på nästan hela vintern för citronens och olivens skull. Kanske är liljan lite förvirrad._DSC9098

Jätteverbenorna är tagna från egna frön och det tog låååång tid innan de grodde och en sväng i kylskåpet behövdes också. Trots att fröna varit utomhus hela vintern. _DSC9102

Pesto på tillväxt, jag menar basilika. _DSC9105

Det finns fortfarande några små rödlökar och en gul lök kvar sen i höstas._DSC9089

2 tankar om “Läget i garaget

  1. Så stora tomaterna redan är! Vi sådde ju själva förr i tiden men nu har vi blivit gamla och slöa så numera är det köpeplantor som gäller. Inte utan att man längtar lite till sommaren ….

  2. Du är härlig, tur att det finns bloggar så du kan upplysa dina förtappade familjemedlemmar som tror att mat är nåt som växer i frysen på ICA… men jag tror att mitt svärande i garaget bidrar en smula, man ska ju prata med växterna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s